Jdi na obsah Jdi na menu
 


Velká cena klubu veteránů ve stolním tenisu

V sobotu 24. ledna proběhl v Městské sportovní hale v Holicích u Pardubic zahajovací turnaj 28. sezony Českomoravského klubu veteránů ve stolním tenisu. Turnaje se zúčastnilo 228 hráčů a hráček ze 6 zemí.

Z pohledu aktivního hráče stolního tenisu byl pro mě tento turnaj příjemným zážitkem. Výkony většiny hráčů a hráček nelze jinak než obdivovat. Sledovat tyto "profesory" stolního tenisu je dobrá škola. Navíc v tak příjemné atmosféře jaká na turnaji panovala. Občas jsem se přistih jak opřený o stativ zaujatě sleduji utkání místo toho abych fotil a dokumentoval. I když jsem tentokrát nechal pálku doma, protože si na tento turnaj budu muset ještě nějakou tu pětilektu počkat, užil jsem si jej jako fotograf.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Perfekt

(Svaťa maděrka, 10. 2. 2009 22:16)

Perfektní vystihnutí okamžiku,úsilí hráčů zahrát míček.Vystihuje to krásu našeho sportu. díky Martine

Poděkování.

(Petr Míček, 3. 2. 2009 11:09)

Zdravím Martine, děkuji za pěkné fotky. Určitě jste mi udělal pěknou památku. Jinak souhlasím s paní Martou, že ženy jsou jak víno! Čím starší tím lepší a hezčí!!
Ještě jednou děkujeme a příště se rád vyfotím s nějakou pravou veteránkou!!

Nešlo to stihnout

(Martin, 2. 2. 2009 23:09)

Samotného mě mrzí,že jsem nestihl vyfotit první soutěže, ale bohužel jsem na turnaj dorazil až po 10.hodině a nějakou chvíli mi trvalo než jsem se zorientoval, nastavil techniku atd. Snažil jsem se nafotit co nejvíc hráčů a hráček, ale nebylo v silách nafotit všechny. Na příští turnaje se budu snažit dorazit dříve.

Nadhera - dik za krasne foto

(marta rosenbergova - Nova Paka , 2. 2. 2009 22:29)

Konecne krasne fotky, hlavne tech, kteri to umeji, proto asi fotograf nahoru na ty stare, ale k r a s n e zenske ani neprisel. Dik za krasna foto.-

fotogalerie

(cinda, 2. 2. 2009 15:21)

Moc pěkné. už je to uvedeno pod hlavními odkazy na www.cinibulk.cz. paráda, co potěší mnoho hráčů - veteránů. hned jdu rozesílat maily na adresy co znám, aby se šli pokochat. Moc díky Martine, za všechny nadšence.

veteráni - Holice

(Nestor, 1. 2. 2009 19:30)

Ahoj Martine. Fotky jsou, jak jinak, opravdu opět super. Paráda. Píšu panu Ruzhovi, aby na stránkách ČMKV dali odkaz na tyto fotky. Díky. Fakt SUPER. Nestor

Pěkné fotografie z Holic 2009

(Zdeněk Lhotka, 1. 2. 2009 14:41)

Gratuluji, píši teď zprávu z veteránského turnaje ČMKV do Zpravodaje a současně do Stolního tenisu. Určitě něco vyberu a nabídnu do časopisu.

S pozdravem Zdeněk Lhotka